Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

 
20/3/2021 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 1:0 (Split, 20/3/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati igraju protiv Šibenika na Poljudu u okviru 26. kola HT Prve lige. 

- Naravno da su za mene rezultati važni. Igramo za pobjedu, želimo osvojiti tri boda, žrtvujemo se na treninzima, pripremamo za utakmice i želja igrača usmjerena je na te ciljeve. Ovi momci su osim utakmice s Lokomotivom, u svim ostalima dali sve od sebe tražeći pobjedu u svakom susretu. Sutra nas čeka jedna teška utakmica u kojoj ćemo tražiti put do pobjede jer smo se u prvenstvu dobro držali, u pozitivnom smo nizu i popravljamo se na tablici gledajući tko je ispred nas - istaknuo je trener Bijelih Paolo Tramezzani u najavi utakmice. 

Uoči ove utakmice Bijeli zauzimaju peto mjesto na prvenstvenoj tablici s osvojena 33 boda u 23 odigranih susreta, a gosti iz Šibenika se trenutno nalaze na šestoj poziciji s osvojenih 26 bodova u 25 odigranih susreta. 

Hajduk je posljednja dva susreta odigrao protiv Gorice u Velikoj Gorici. Prvenstveni dvoboj završio je rezultatom 1:1, a u utakmici Hrvatskog kupa Bijeli su poraženi s 3:0. Šibenik je u posljednja dva susreta poražen od Istre 1961 u gostima rezultatom 3:2 te na domaćem terenu od Osijeka rezultatom 4:0. 

Hajduk i Šibenik u aktualnoj su sezoni dva puta odmjerili snage. U prvoj utakmici odigranoj na Poljudu slavili su Šibenčani rezultatom 1:0, a Bijeli su istim rezultatom uzvratili na Šubićevcu na početku drugog dijela sezone. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Ivica Modrić iz Zagreba, a četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a asistent VAR suca je Igor Krmar, također iz Zagreba. 

20/3/2021 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr