Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
7/11/2020 - 06:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:1 (Split, 7/11/2020)"
Zadnji trening Bijelih uoči susreta s OsijekomZadnji trening Bijelih uoči susreta s OsijekomZadnji trening Bijelih uoči susreta s OsijekomZadnji trening Bijelih uoči susreta s OsijekomZadnji trening Bijelih uoči susreta s Osijekom
Zadnji trening Bijelih uoči susreta s Osijekom

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati igraju protiv Osijeka utakmicu 11. kola HT Prve lige. Po prvi put će Bijele povesti trener Boro Primorac koji je sredinom tjedna preuzeo tu ulogu od Harija Vukasa i obavljat će je u narednom razdoblju. 

- Vjerujem u svoje igrače, znam ih sve i siguran sam da ih mogu uvjeriti da budu bolji nego što to trenutni rezultati pokazuju. Problem je što puno bolje izgledamo na treninzima nego na utakmicama. Na treninzima pokazujemo dosta živosti, kombinacije, mijenjanje strana, energiju i kvalitetu. Moramo to prenijeti na teren. Osijek je ekipa koja ima dva iskusna stopera, napadača Miereza, dobri su u prekidima. Iskusna su ekipa i znaju kad trebaju napraviti prekršaj u sredini. Mi moramo biti jaki i čvrsti, ne i naivni. Bit će borbe - kazao je trener Primorac na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Hajduk u ovaj susret ulazi nakon tri uzastopna prvenstvena poraza te se trenutno nalazi na šestom mjestu tablice s 10 osvojenih bodova u osam odigranih kola. Osijek trenutno drži drugu poziciju s 19 osvojenih bodova u devet odigranih kola. 

Trener Primorac danas sigurno ne može računati na kapetana Miju Caktaša koji je protiv Istre 1961 dobio treći žuti karton te Dimitriosa Diamantakosa koji je će zbog ozljede preskočiti ovu utakmicu. 

Hajduk i Osijek ove sezone su odigrali jednu utakmicu u Gradskom vrtu, a Bijeli su tada slavili rezultatom 2:1. Pogotke za Hajduk postigli su Jairo i Caktaš, a za domaćina strijelac je bio Vedran Jugović

Glavni sudac utakmice je Fran Jović, pomagat će mu Ivica Modrić i Luka Pušić, a četvrti sudac je Goran Pečarić - svi iz Zagreba. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a pomoćnik VAR suca je Goran Perica iz Šibenika. 

7/11/2020 - 06:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr