Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

 
19/3/2022 - 06:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 4:0 (Split, 19/3/2022)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.05 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 28. kola HT Prve lige. 

- Vjerujem da prošle utakmice ne utječu, svaka sljedeća utakmica je najvažnija, a imamo ih još deset do kraja prvenstva. Imamo kvalitetne igrače, dobru atmosferu i svaku utakmicu vidimo kao priliku za uzeti tir boda. U subotu nakon završetka derbija izgledalo je kao da smo izgubili dva boda, a u nedjelju kao da smo osvojili jedan. To je odlično za ligu i hrvatski nogomet. Lokomotiva je vrlo dobra ekipa, da je početak sezone oni bi bili momčad koja se bori za svoje mjestu među prva četiri kluba. Imaju stil, energiju i entuzijazam mlade momčadi. Utakmica protiv njih bit će jako dobar izazov za nas - istaknuo je trener Bijelih Valdas Dambrauskas na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

Bijeli ovu utakmicu dočekuju s četvrte pozicije na prvenstvenoj tablici s osvojenih 49 bodova u 26 odigranih kola. Njihov suparnik nalazi se jednom mjesto ispod s 36 osvojenih bodova u 27 odigranih utakmica. 

U posljednjem susretu Hajduk je odigrao 0:0 s Dinamom u derbiju odigranom na Poljudu, a Lokomotiva je s 4:1 svladala Šibenik na gostovanju na Šubićevcu. 

Ove dvije momčadi odigrale su četiri utakmice u aktualnoj sezoni. Prvi susret odigran je na početku sezone u Kranjčevićevoj i završio je rezultatom 2:2, zatim je Hajduk u rujnu na Poljudu slavio s 1:0 pa opet u studenom u okviru SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultatom 6:3. Posljednji prvenstveni susret Lokomotive i Hajduka odigran je sredinom prosinca u Kranjčevićevoj i završio je rezultatom 3:3. 

Glavni sudac utakmice koja se igra u subotu je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Vedran Đurak iz Stupnog i Jerko Crnčić iz Vrboveca, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Luka Pajić iz Rijeke. 

Ulaznice za ovu utakmicu od danas se nalaze u slobodnoj prodaji, a sve informacije o ulaznicama možete pronaći - OVDJE 

Sve informacije vezane za antigenska testiranja možete pronaći - OVDJE 

19/3/2022 - 06:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr