Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

 
20/12/2020 - 07:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 2:4 (Split, 20/12/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati protiv Gorice na Poljudu igraju posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone. Uoči dvoboja 16. kola HT Prve lige Bijeli se nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 17 bodova, a gosti zauzimaju treću poziciju s 26 osvojenih bodova. 

- Vjerujem u svoje igrače, vjerujem d će dati sve od sebe u ovoj utakmici. U Varaždinu jedan period drugog poluvremena nismo bili loši. Nadam se da će igrači učiniti sve da opravdaju očekivanja navijača i da idemo na odmor s dobrim rezultatom - istaknuo je Hajdukov trener Boro Primorac na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih danas ne može računati na Umuta Nayira koji je u utakmici s Varaždinom ozlijedio mišić, a u odnosu na taj susret u konkurenciju se vraća Stefan Simić

U prvom dvoboju ove sezone Gorica je na svom terenu pobijedila Hajduk rezultatom 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Marko Linić iz Dražice. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

20/12/2020 - 07:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr