Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Dinama na Maksimiru!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Dinama na Maksimiru!

 
27/1/2021 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 3:1 (Zagreb, 27/1/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati protiv Dinama na Maksimiru igraju zaostalu utakmicu 13. kola HT Prve lige. 

- Za Dinamo ćemo se pripremiti najbolje što možemo, želim vidjeti kako će momci reagirati u derbiju i da li je razlika između nas i njih zaista takva kako pokazuje prvenstvena tablica. Suparnika smo dobro analizirali, gledali smo njihove prve dvije utakmice u drugom dijelu sezone te još neke prethodne, tako da imamo sve informacije koje su nam potrebne - istaknuo je trener Paolo Tramezzani u najavi derbija. 

Strateg Bijelih danas sigurno ne može računati na stopera Kristijana Dimitrova koji će propustiti sljedeće dvije utakmice zbog ozljede zgloba.

Uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa Dinamo zauzima prvo mjesto prvenstvene tablice s 36 osvojenih bodova u 16 odigranih utakmica, a Hajduk je trenutno na petom mjestu s 20 osvojenih bodova u 15 odigranih utakmica. 

U prvoj utakmici nastavka sezone Hajduk je pobijedio na gostovanju u Šibeniku rezultatom 1:0. Dinamo je s druge strane odigrao dvije utakmice, u prvoj je poražen od Rijeke na Maksimiru rezultatom 2:0, a u drugoj je zagrebačka momčad u gostima svladala Goricu rezultatom 4:3. 

U prvom međusobnom ogledu ove sezone odigranom u rujnu prošle godine Hajduk je na Poljudu poražen od Dinama rezultatom 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

27/1/2021 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr