Mobile menu
Hajduk danas od 16 sati protiv Slaven Belupa u Koprivnici!

Hajduk danas od 16 sati protiv Slaven Belupa u Koprivnici!

 
19/5/2023 - 07:05 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica, 19/5/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 16 sati u Koprivnici protiv Slaven Belupa igraju utakmicu 35. kola SuperSport HNL. Posljednje je to prvenstveno gostovanje za Bijele u ovoj sezoni. 

- Sve je u službi finala kupa. I ova utakmica je u službi finala kupa, ovo je najvažnija utakmica, postoji li situacija kako doći u što bolje stanje za tu utakmicu. Odmor, prehrana, sve je važno. U utakmici nije bitna kvaliteta, nego sreća. Želimo odigrati dobru utakmicu protiv Slaven Belupa i pobijediti. Očekujem da će, ako momčad bude dobra, biti ozbiljno – tako je trener Bijelih Ivan Leko najavio posljednje ligaško gostovanje . 

U posljednjem susretu Hajduk je svladao Osijek uvjerljivo 3:0, a u posljednjih pet utakmica momčad trenera Leke ostvarila je tri pobjede i dva remija, ali nije primila gol više od 450 minuta. 

U posljednjem susretu Slaven Belupo je kod kuće odigrao 0:0 s Lokomotivom i nalazi se na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice. 

Ove dvije momčadi susrele su se 12. travnja u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada je Hajduk u Koprivnici slavio 1:0 golom Marka Livaje. Prethodno su odigrana tri prvenstvena susreta, Hajduk je na Poljudu slavio dva puta s 5:1 i 1:0, au Koprivnici rezultat je bio 2:2. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavca i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović , a pomoćni VAR sudac Anto Marić , obojica iz Zagreba. 

19/5/2023 - 07:05 sati
Prva momčad