Mobile menu
Hajduk danas od 16 sati igra protiv Omladinca u Slavonskom Brodu!

Hajduk danas od 16 sati igra protiv Omladinca u Slavonskom Brodu!

 
13/9/2023 - 08:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Omladinac Gornja Vrba - Hajduk 0:6"

Nogometaši Hajduka u obranu trofeja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa kreću danas utakmicom 1/16 finala protiv Omladinca iz Gornje Vrbe. Susret počinje u 16 sati, a utakmica se igra na stadionu "Stanko Vlainić-Dida" u Slavonskom Brodu. 

Bit će ovo posljednji od pet susreta u kojoj će s klupe momčad voditi pomoćni trener Adnan Čustović umjesto suspendiranog glavnog trenera Ivana Leke

- Moramo ući ozbiljno u utakmicu, da budemo koncentrirani kao što smo bili ja početku sezone. Cilj nam je obraniti trofej u Kupu, već dvije godine smo osvajači. I ove sezone ulazimo s ciljem da ga osvojimo. Osvojili smo dvije godine zaredom, zašto ne bi i treći put - ovako je današnji susret najavio trener Čustović. 

Hajdukov današnji suparnik član je Međužupanijske lige Slavonski Brod - Požega, odnosno natječe se u petom razredu hrvatskog nogometa. Zanimljivo, Hajduk je s Omladincem već jednom odigrao prijateljski susret, bilo je to 2004. godine u Gornjoj Vrbi, a Bijeli su tada pobijedili rezultatom 8:0.

Razumljivo, dolazak Hajduka u Slavonski Brod izazvao je veliki interes navijača iz Slavonije, pa su ulaznice za ovaj susret rasprodane vrlo brzo. Očekuje se nešto manje od pet tisuća navijača na današnjoj utakmici.

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak - Karšić iz Podravskih Sesveta i Maja Petravić iz Zagreba, a četvrta sutkinja je Sabina Bolić iz Zagreba. 

Susret se može pratiti i u izravnom televizijsko prijenosu na kanalu MaxSport 1. 

13/9/2023 - 08:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr