Mobile menu
Hajduk danas  od 16.30 sati igra protiv Bilogore ’91  u Grubišnom Polju

Hajduk danas od 16.30 sati igra protiv Bilogore ’91 u Grubišnom Polju

 
17/9/2024 - 07:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilogora ’91 - Hajduk 0:4 (Grubišno Polje, 17/9/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 16.30 sati igraju protiv Bilogore ’91 u Grubišnom Polju u okviru 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Bijelima ovaj susret dolazi nakon pobjede protiv Dinama na Maksimiru koju je momčad mister Gennara Gattusa ostvarila u petak pogotkom Marka Livaje

Danas hajdukovce očekuje potpuno drukčiji susret, protiv suparnika koji se natječe u 3. NL Sjever i tamo nakon prvih pet kola zauzima prvo mjesto na tablici. Treba spomenuti da je Bilogora ’91 prošle sezone ostvarila plasman iz 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u viši rang u kojem se trenutno natječe. Vodi ih trener-igrač Željko Ostrman koji ima 29 godina. 

Domaćin je u prodaju pustio točno 1950 ulaznica, a gradski stadion u Grubišnom Polju rasprodan je u rekordnom roku tako da će danas vladati lijepa atmosfera u ovom gradiću koji broji nešto više od pet tisuća ljudi. 

Očekuje se da će trener Gattuso danas dati priliku nekim igračima koji su u proteklom razdoblju imali nešto manju minutažu, no to ne znači da strateg Bijelih podcjenjuje današnju utakmicu i suparnika. Odmah nakon povratka i pobjede u derbiju Bijeli su se nastavili pripremati za utakmice koje su pred njima, pa tako i današnji susret. Igrači Hajduka u subotu su odradili trening i pripremu za današnji dvoboje te još jedan u ponedjeljak prije polaska za Bjelovar gdje su smješteni. 

17/9/2024 - 07:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr