Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati na Poljudu protiv Osijeka

Hajduk danas od 15 sati na Poljudu protiv Osijeka

 
10/11/2019 - 08:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 3:2 (Split, 10/11/2019)"

Nogometaši Hajduka danas idu po osmu domaću pobjedu u ovoj sezoni. Naravno i na zadržavanje maksimalnog učinka na svom travnjaku koji je ove sezone neosvojiv bio za sedam klubova. Vjerujemo da će i biti za Osječane, osmi klub iz HT Prve lige koji gostuje na Poljudu u ovoj sezoni. Utakmica 15. kola domaćeg prvenstva Hajduk - Osijek igra se danas u 15 sati.

- Ovaj tjedan je bio jako težak. Puno smo pričali i analizirali. Nadam se da smo se skupili nakon ove dvije utakmice, imamo veće mogućnosti što se tiče igrača. Mislim da smo u stanju izvesti sastav koji je u stanju pobijediti Osijek. Samo želim pobjedu u nedjelju, momčad to želi. Dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo. - govorio je Hajdukov strateg Damir Burić na konferenciji za medije uoči susreta. 

Trener Burić na raspolaganju za ovu utakmicu nema Josipa Posavca, Ivana Bulosa i Josipa Bašića. Svi ostali su spremni i konkuriraju za dvoboj. Naravno, motiv je Bijelima da  nakon poraza od Gorice osvoje sva tri boda protiv momčadi Ivice Kuleševića koja se nalazi na trećem mjestu ljestvice s četiri boda iza hajdukovaca.

Igor Pajač iz Zeline bit će glavni sudac ogleda, pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Vedran Đurak, dok su dopunski suci Marin Vidulin i Ivan Vučković. Ulaznice su u prodaji, a više informacija o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

10/11/2019 - 08:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr