Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati igra protiv Vardara

Hajduk danas od 15 sati igra protiv Vardara

 
20/1/2020 - 07:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati po lokalnom vremenu (15 po hrvatskom) igraju treću pripremnu utakmicu u sklopu središnjeg dijela priprema za nastavak sezone u turskom Beleku. 

Suparnik Bijelima je makedonski Vardar, trenutno prvoplasirana momčad 1.MFL Sjeverne Makedonije. Utakmica se igra na Mardam stadionu u Beleku. 

Bijeli su do sada odigrali dva pripremna susreta u Turskoj, u prvom su remizirali sa švicarskim Grasshopperom, rezultat je bio 1:1, dok su u drugoj utakmici s uvjerljivih 5:0 svladali Mađarski Honved. Trener Igor Tudor je u prve dvije utakmice koristio sve igrače koje je u tom trenutku imao na raspolaganju, uglavnom su igrale po dvije različite momčadi u svakom poluvremenu, a vidjet ćemo kako će strateg Bijelih rasporediti minutažu igrača u današnjem dvoboju. 

Trener Tudor danas sigurno neće koristiti Jaira koji je u prvoj utakmici zadobio lakšu ozljedu koljena, Stefana Simića koji je tek jučer započeo s redovitim treninzima, Marija Vuškovića koji i dalje radi po posebnom programu te Lumbardha Dellovu koji je u dvoboju s Honvedom dobio jak udarac u koljeno zbog čega će vjerojatno pauzirati desetak dana. 

Prijenos utakmice možete gledati UŽIVO putem službene Hajdukove web stranice.

20/1/2020 - 07:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr