Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

Hajduk danas od 15 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

 
18/10/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 17/10/2020)"

Nogometaši Hajduka nakon dvotjedne reprezentativne pauze danas protiv Šibenika nastavljaju s prvenstvenim obvezama. Utakmica 8. kola HT Prve lige počinje u 15 sati na Poljudu čiji je kapacitet i dalje ograničen na 20% od svake tribine zbog posebnih mjera koje su na snazi uslijed pandemije koronavirusa. 

- Šibenik se u dosadašnjim utakmicama pokazao kao ekipa koja se neće povući i braniti. Imaju nezgodnu tranziciju preko Ampema, tako su postigli najviše golova preko kontranapada, ali to smo sve vidjeli, snimili i pripremili smo se za njih. Mi smo u ovoj utakmici apsolutni favoriti, ali to treba pokazati na terenu. Od početka se moramo nametnuti na pravi način te tako nastaviti i ako dođemo u rezultatsku prednost. Naš cilj je napredovati uz osvojene bodove - kazao je Hajdukov trener Hari Vukas uoči ove utakmice. 

Strateg Bijelih danas ne može računati na Stanka Jurića koji mora pauzirati zbog tri žuta kartona te Ivana Dolčeka koji zbog ozljede ne konkurira za ovaj susret. 

Posljednji dvoboj Hajduk i Šibenik odigrali su 31. listopada 2018. godine na Šubićevcu u okviru 1/8 finala Hrvatskog kupa, a Bijeli su tada prošli dalje rezultatom 2:1 nakon produžetaka. Zadnji ogled u prvenstvu zbio se 26. studenog 2011. godine, također na Šubićevcu, kada je Hajduk pobijedio s 2:0. 

Glavni sudac današnje utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomagat će mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Marko Stolnik iz Varaždina. Četvrta sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice. 

VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Igor Krmar, također iz Zagreba. 

18/10/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr