Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati igra protiv Rijeke na Rujevici!

Hajduk danas od 15 sati igra protiv Rijeke na Rujevici!

 
2/10/2022 - 07:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:1 (Rijeka, 2/10/2022)"

U prvoj prvenstvenoj utakmici nakon reprezentativne pauze Hajduk danas od 15 sati, u okviru 11. kola SuperSport HNL, igra protiv Rijeke na Rujevici. 

- Idemo u Rijeku dati sve od sebe da pobijedimo. Na Rujevici nikad nije lako, ali vjerujem da smo bolja momčad i da imamo puno unutarnjih rezervi. Siguran sam da ovaj Hajduk može ići samo put gore - ovako je Jadranski derbi najavio Hajdukov trener Mislav Karoglan na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu. 

Uoči ove utakmice Hajduk se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tablice sa 17 osvojenih bodova u 9 odigranih utakmica. Bijele je jučer preskočio Osijek koji je pobijedio Lokomotivu i time se s 18 bodova popeo na drugo mjesto s dvije odigrane utakmice više od Hajduka. 

Rijeka se trenutno nalazi pretposljednjem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 6 bodova iz 10 odigranih susreta. U posljednjoj prvenstvenoj utakmici momčad trenera Cosmija odigrala je bez golova sa Šibenikom na Rujevici. 

Hajduk i Rijeka prvi put ove sezone odmjerili su snage prije nešto manje od mjesec dana na Poljudu budući da je na zahtjev Rijeke prvotno odgođena utakmica 2. kola SuperSport HNL koja se trebala odigrati još 24. srpnja. U tom zaostalom susretu Hajduk je pred svojim navijačima slavio s 2:0, a pogotke su postigli Stipe Biuk i Nikola Kalinić

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Jerko Crnčić iz Vrboveca, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

2/10/2022 - 07:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr