Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Hajduk danas od 15 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

 
29/2/2020 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:0 (Osijek, 29/2/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u sklopu 24. kola HT Prve lige. Nakon visoke pobjede protiv Gorice na Poljudu pred ekipom Igora Tudora je osam dana u kojima će igrati protiv Osijeka u gostima, zatim protiv Dinama na Poljudu u srijedu te zatim u nedjelju protiv Rijeke na Rujevici. 

- Optimist sam, željno iščekujemo utakmicu na neugodnom terenu protiv uvijek dobrog domaćina. Ja osobno volim takve utakmice, imamo kvalitetu da odigramo dobro i dosta igrača koji su što se tiče karaktera i kvalitete spremni iznijeti ovakve utakmice - između ostalog je u najavi ovog susreta istaknuo trener Bijelih Igor Tudor.

Za ovu utakmicu konkurira 21 igrač, a u odnosu na prošli susret Hajdukov trener na raspolaganju ima Stanka Jurića koji je odradio suspenziju zbog isključenja u Koprivnici, dok na raspolaganju neće imati Darka Nejašmića, Stipu Vučura i Marija Vuškovića

Hajduk i Osijek odigrali su dvije utakmice ove sezone, u prvoj u Gradskom vrtu domaćin je slavio s minimalnih 1:0, a u drugom dvoboju na Poljudu Bijeli su pobijedili s 3:2. 

Uoči ove utakmice momčad Igora Tudora nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tablice s 44 osvojena boda dok je Osijek četvrti sa šest bodova manje. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomoćnici su mu Ivica Modrić i Luka Pušić, također iz Zagreba, a četvrti sudac je Ivan Župan iz Bjelovara. 

VAR sudac je Ivan Vučković, a asistent VAR suca je Igor Krmar, obojica iz Zagreba. 

29/2/2020 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr