Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

Hajduk danas od 15 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

 
30/10/2022 - 05:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 2:2 (Zagreb, 30/10/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj utakmicu 15. kola SuperSport HNL. 

- Lokomotiva je momčad koja ima identitet, igraju s visokim intenzitetom, maksimalno su agresivni. Jako su opasni na domaćem terenu, to smo i vidjeli prošle sezone kada ih u dva navrata nismo uspjeli pobijediti u Kranjčevićevoj, međutim maksimalno smo motivirani i očekujemo da budemo pravi. Hajduk uvijek ide samo na tri boda, uvažavajući svakog protivnika. Želimo se baviti sobom i doći s tri boda uz Zagreba - kazao je Hajdukov trener Mislav Karoglan u najavi današnjeg susreta. 

Hajduk se trenutno nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s 30 bodova, pet manje od prvoplasiranog Dinama. Današnji suparnik Bijelih zauzima osmu poziciju na tablici. 

Zanimljivo, obje momčadi su u posljednjoj prvenstvenoj utakmici upisale pobjede protiv Gorice. Lokomotiva je prošlog vikenda na domaćem terenu svladala Goricu rezultatom 2:1, a Hajduk je istog suparnika pobijedio 3:1 u srijedu na Poljudu u zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL.

U odnosu na posljednju utakmicu Hajdukov trener  Karoglan u Kranjčevićevoj neće moći računati na najboljeg strijelca Marka Livaju koji je dobio treći žuti karton.

U prvoj utakmici u aktualnoj sezoni Hajduk je 21. kolovoza na Poljudu svladao Lokomotivu rezultatom 2:1, a strijelci su tada za Bijele bili Chidozie Awaziem i Lukas Grgić

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

30/10/2022 - 05:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr