Mobile menu
Hajduk danas od 15.30 sati igra protiv Tehničara u Cvetkovcu

Hajduk danas od 15.30 sati igra protiv Tehničara u Cvetkovcu

 
12/10/2022 - 06:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Tehničar Cvetkovec - Hajduk 1:5 (Cvetkovec, 12/10/2022)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 15.30 sati igraju protiv Tehničara u Cvetkovcu u okviru 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Ovo je Bijelima prva utakmica u aktualnoj sezoni Hrvatskog kupa, natjecanja u kojem će Hajduk pokušati obraniti prošlosezonski trofej. 

- Maksimalan respekt svakom niželigašu. Imamo povijest zanimljivih susreta u kupu. Bitno je da utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno i odradimo je kako treba. Uveli smo neke mlade igrače u trenažni proces, neki će i otići s nama na put. Ne smijemo misliti o Gorici, već odigrati pravu utakmicu u Cvetkovcu. Za svaku utakmicu se spremamo maksimalno, ali u prvim kolima je najvažnija motivacija igrača - kazao je Hajdukov trener uoči polaska na put. 

Hajdukov suparnik aktualni je prvak Četvrte lige "BJ-KC-VT" te osvajač Županijskog kupa Koprivničko-križevačke županije. U 1/32 finala Kupa Tehničar je na svom terenu s uvjerljivih 4:0 svladao Mladost iz Petrinje.

Glavni sudac utakmice Tehničar - Hajduk je Ante Čuljak, pomagat će mu Anto Marić i Dejan Vuković, a četvrti sudac je Toni Dadić. Svi su iz Zagreba. 

12/10/2022 - 06:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr