Mobile menu
Hajduk danas od 14 sati igra protiv Mladosti iz Ždralova u Bjelovaru

Hajduk danas od 14 sati igra protiv Mladosti iz Ždralova u Bjelovaru

 
8/11/2022 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Mladost Ždralovi - Hajduk"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 14 sati igraju protiv NK Mladost Ždralovi na Gradskom stadionu u Bjelovaru utakmicu osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

- Maksimalno ozbiljan pristup. Svi znamo kako je kup varljivo natjecanje i kako smo s trećeligašima imali teške susrete, kao i lani u Biogradu. Jako je bitna u ovim utakmicama psihološka priprema. Domaćin je maksimalno motiviran. Branitelji smo naslova, imamo samo jedan cilj i na taj način pristupamo utakmici - kazao je trener Bijelih Mislav Karoglan u najavi dvoboja. 

Suparnik Bijelima je momčad koja se natječe u 2. NL gdje trenutno zauzima sedmo mjesto na tablici s osvojenih 18 bodova iz 12 odigranih utakmica. Vodi ih trener Tihomir Bradić.

Mladost je do ove faze natjecanja stigla nakon što su u susretu 1/32 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladali Viroviticu u gostima rezultatom 6:0, a zatim su u sljedećoj fazi također sa 6:0 slavili protiv Oriolika na domaćem terenu. 

Hajduk je u utakmicu 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u gostima pobijedio Tehničar iz Cvetkovca. 

Glavni sudac današnjeg susreta je Ante Čulina, pomagat će mu Dario Kolarević i Mile Varivoda, a četvrti sudac je Toni Dadić. Svi su iz Zagreba. 

8/11/2022 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr