Mobile menu
Hajduk danas od 12.55 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 12.55 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
3/4/2021 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Zagreb, 3/4/2021)"

Hajduk danas s početkom u 12.55 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj u okviru 27. kola HT Prve lige. 

- Za nas je svaka utakmica važna i tako se pripremamo. Sjećamo se da je Lokomotiva prije dva mjeseca zasluženo pobijedila na Poljudu, ali ovaj put mi moramo pobijediti i uzeti tri boda. Rezultat je jako važan, ali za mene je još važnije da igrači pokažu pobjednički duh. Treniram jednu dobru grupu igrača, uživaju i žrtvuju se na treningu, pokazuju dobre stvari i vjerujem u dobar ishod - kazao je Hajdukov trener Paolo Tramezzani u najavi današnjeg dvoboja. 

Bijeli u nastavak prvenstva nakon reprezentativne pauze ulaze kao trenutno petoplasirana momčadi HT Prve lige s 36 osvojenih bodova u 24 odigrane utakmice. Lokomotiva trenutno zauzima posljednje mjesto prvenstvene tablice s 20 osvojenih bodova u 26 odigranih utakmica. 

Momčad trenera Tramezzanija u posljednjem je ogledu uoči reprezentativne stanke svladala Šibenik na Poljudu rezultatom 1:0, dok je Hajdukov današnji suparnik u posljednjoj prvenstvenoj utakmici poražen od Osijeka u Gradskom vrtu rezultatom 2:0.

U dosadašnja dva međusobna ogleda u aktualnoj sezoni obje momčadi su slavili su gosti. Hajduk je u studenom prošle godine pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultatom 2:1, a poljudski susret odigran krajem siječnja završio je 1:0 pobjedom Lokomotive. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marko Linić iz Dražica. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca Miro Grgić iz Osijeka. 

3/4/2021 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr