Mobile menu
Hajduk danas igra protiv Istre 1961 u Puli!

Hajduk danas igra protiv Istre 1961 u Puli!

 
12/9/2021 - 07:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 1:3 (Pula, 11/9/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati igraju protiv Istre 1961 na Aldo Drosini u okviru 8. kola HT Prve lige.

- Nakon razočaranja i poraza od Rijeke igrači su imali nekoliko slobodnih dana, a zatim smo radili naporno s onima koji su bili tu. Od jučer smo kompletni i gledamo prema utakmici s Istrom 1961. Imamo dobar osjećaj, atmosfera u momčadi je jako dobra. Imam zaista velik broj informacija o svakom protivniku. Istra će sigurno biti ofenzivnija nego što su to bile momčadi s kojima smo igrali u prethodna tri kola. Na domaćem su terenu svladali Osijek. Bit će i za nas težak protivnik, ali mi smo fokusirani isključivo na sebe - istaknuo je trener Jens Gustafsson na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg susreta. 

Hajduk dvoboj s Istrom 1961 dočekuje s trećeg mjesta prvenstvene tablice s 13 osvojenih bodova u sedam odigranih kola. U posljednjem susretu Bijeli su s 2:1 poraženi od Rijeke u Jadranskom derbiju odigranom na Poljudu, a prije toga Hajduk je nanizao četiri uzastopne prvenstvene pobjede. 

Istra 1961 se trenutno nalazi na osmoj poziciji prvenstvene tablice sa šest osvojenih bodova u šest odigranih utakmica. U posljednjem prvenstvenom susretu doživjeli su poraz rezultatom 3:1 na gostovanju u Šibeniku. 

Posljednji put Istra 1961 i Hajduk odmjerili su snage u travnju ove godine na Aldo Drosini, a Bijeli su tada slavili s minimalnih 1:0, pogotkom Stefana Simića. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. VAR sudac je Dario Kulušić iz Šibenika, a asistent VAR suca je Goran Perica, također iz Šibenika. 

12/9/2021 - 07:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr