Mobile menu
HAJDUK COLLEGE U prodaji proizvodi iz kolekcije Hajduk College

HAJDUK COLLEGE U prodaji proizvodi iz kolekcije Hajduk College

 
23/10/2024 - 21:40 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Hajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcijaHajduk College kolekcija
Hajduk College kolekcija

Povodom obilježavanja 50. godišnjice osnutka Sveučilišta u Splitu, HNK Hajduk novom kampanjom Hajduk College slavi bogatu povijest kluba i vezu s akademskom zajednicom. Asortiman proizvoda inspiriran je tradicionalnim college stilom poznatih svjetskih sveučilišta, s dodatkom hajdučkih boja, crvene i plave.

Nova college jakna u Hajdukovim bojama donosi dašak popularne kulture na naše ulice, inspirirana stilom koji smo navikli gledati u svjetski poznatim serijama i filmovima. S prepoznatljivim college fontom i velikim slovom "H", koje ponosno označava ime Hajduka, ova jakna postaje više od običnog odjevnog predmeta – ključni artikal nove kampanje kluba. Njena jednostavnost i elegancija osigurat će joj mjesto u svakodnevnom životu svakog studenta, ali i svakog pravog navijača. Hajdukova college jakna, u klupskim bojama, predstavlja savršeni spoj tradicije i modernog sportskog duha, pozivajući sve one koji Hajduk nose u srcu da ga s ponosom pokažu.

Osim jakne, kolekciju čine i udobna majica s kapuljačom, majica dugih rukava te klasična majica kratkih rukava, izrađene od vrhunskih materijala, prilagođenih svakodnevnim izazovima studenata. Svaki detalj pomno je osmišljen, od izbora boja do praktičnosti odjeće, kako bi kolekcija bila savršena za sve prilike, bilo da se radi o predavanjima, sportskim aktivnostima ili slobodnom vremenu.

Posebna pažnja posvećena je i dodacima. Legendarni potić, praktični rokovnik i Wi-Fi prijenosni zvučnik upotpunjuju kolekciju, čineći je jedinstvenom i savršenom za one koji žive užurbanim studentskim životom, ali i za sve one koji nose Hajduk u srcu, bez obzira na godine.

Hajduk College kolekcija nije samo za studente. Iako je inspirirana studentskim životom, dizajnirana je tako da je može nositi svatko tko želi pokazati svoju ljubav prema klubu. Kvaliteta artikala, moderne linije i prepoznatljive boje čine ovu kolekciju savršenim izborom za sve navijače, kako one najmlađe, tako i one iskusnije.

Ova kolekcija još jednom potvrđuje važnost Hajduka kao simbola zajedništva, strasti i ponosa. Bilo da ste student ili jednostavno navijač koji diše za Hajduk, "College" kolekcija donosi savršeni spoj mode, funkcionalnosti i ljubavi prema klubu.

Kolekcija je dostupna u svim Hajdukovim fan shopovima kao i na web shopu .

23/10/2024 - 21:40 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr