Mobile menu
Hajduk bi uzvrat 2. pretkola trebao igrati 24. 7. na Poljudu

Hajduk bi uzvrat 2. pretkola trebao igrati 24. 7. na Poljudu

 
4/7/2014 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme za sezonu (2014/15)"

Radnički nogometni klub Split izašao je u susret Hajduku i dao suglasnost da se obje uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige istog dana (24. srpnja) igraju u Splitu. Prethodno su suglasnosti dali i klubovi suparnici Hajduka i RNK Split, PU SD, te Hrvatski nogometni savez i Irski nogometni savez, a UEFA je potvrdila te termine. 

Do tada, možemo (još uvijek neslužbeno!) najaviti da bi Hajduk 17. srpnja trebao gostovati u Republici Irskoj. Ime suparnika Hajduka u 2. pretkolu znat će se 10. srpnja nakon što uzvratni dvoboj u Dundalku odigraju domaća i luksemburška momčad. Irci ulaze s velikom prednošću od 2:0... Nije to nebitna utakmica za Bijele jer se u njoj krije i jedini "ako". Naime, Hajduk bi prvu utakmicu 2. pretkola igrao na Poljudu samo ako Luksemburžani naprave senzaciju i u gostima preokrenu značajnu prednost Iraca. 

Hvala RNK Split na susretljivosti, a informacija iz naslova ovoga teksta trebala bi biti službena tek 10. srpnja. Do tada može biti isključivo informativnog, neslužbenog karaktera, a objavljujemo je zbog brojnih upita naših navijača. Dakle, tek ćemo 10. srpnja kasno navečer službeno znati leti li Hajduk prema Luksemburgu ili Republici Irskoj...

4/7/2014 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr