Mobile menu
Hajduk-Barca: Akreditiranje od ponedjeljka

Hajduk-Barca: Akreditiranje od ponedjeljka

 
5/6/2011 - 09:25 sati
Klub

Poštovani predstavnici medija, urednici, novinari, fotoreporteri i snimatelji,

srpanjski spektakl, utakmica između Hajduka i europskog prvaka Barcelone već sada privlaći iznimno veliku pozornost, čemu svjedoči i podatak da smo već primili značajan broj mailova sa zahtjevima za akreditacijama.

S obzirom na to da će tribine Poljuda biti rasprodne, a broj mjesta u novinarskim ložama je ograničen, već sada možemo odgovorno tvrditi kako nećemo moći udovoljiti svim zahtjevima. Ukupno će akreditiranih novinara biti najviše 130, s tim da će konačna brojka ovisiti o broju predstavnika medija koji stižu s Barcelonom.

Stoga se unaprijed ispričavamo svima vama kojima nećemo biti u mogućnosti odobriti press / photo / TV akreditacije, prioritet će svakako biti predstavnici medija koji svakodnevno izvještavaju s Poljuda, te gosti iz Barcelone.

Isto tako, smatramo važnim istaknuti kako akreditiranje za ovaj mega-spektakl još nije započelo, pa sve dosadašnje zahtjeve, nažalost, moramo smatrati - nevažećima.

Akreditiranje će započeti 4. srpnja 2011. godine i to ISKLJUČIVO putem sustava koji će biti objavljen na portalu hajduk.hr.

Hvala na razumijevanju!
Odjel za odnose s javnošću HNK Hajduk Split

5/6/2011 - 09:25 sati
Klub