Mobile menu
Hajdučice se pripremaju za nastavak sezone: Predsjednik Jakobušić im dao podršku na treningu

Hajdučice se pripremaju za nastavak sezone: Predsjednik Jakobušić im dao podršku na treningu

 
14/3/2024 - 11:43 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
ŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezoneŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezone
ŽNK Hajduk - pripreme za nastavak sezone

Nogometašice Hajduka ovog vikenda nastavljaju sa natjecateljskom sezonom nakon duge stanke. U sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske hajdučice ovu nedjelju od 15 sati na pomoćnim terenima dočekuju ekipu Osijeka. 

U povodu nastavka sezone našim igračicama i stručnom stožeru se uoči priprema za Kup, obratio i predsjednik Uprave Lukša Jakobušić. Predsjednik Jakobušić dao je još jednom punu podršku igračicama i stožeru na čelu s trenericom Tamarom Benković u želji da na kraju sezone ostvare sve svoje ciljeve.

- Volio bih pohvaliti atmosferu u ekipi, profesionalan rad, svjesnost u svakom trenutku čiji grb nosite. Sjećam se, a i vjerujem neke od vas, vas gdje smo bili kada smo potpisali ugovor prije gotovo tri godine. Došle ste na korak do velikih stvari, u borbi ste za trofeje. Nekad se čini da je sve to malo, da je svaki trud uzaludan, ali u stvari je puno, upravo zbog kratkog perioda u kojem se sve ovo skupa dogodilo. Bitno je da uživate na ovom putovanju. Imate maksimalan respekt, ali svaki dan morate predano raditi i dokazivati se. Onog trenutka kada misliš da si najjači, tada si najslabiji. Vjerujte u sebe kao što mi vjerujemo u vas. - poručio je predsjednik Jakobušić tom prigodom.

Nakon Kupa, hajdučice očekuje i nastavak SuperSport Prve HNLŽ 24. ožujka, odnosno 11. kolo gdje ŽNK Hajduk "gostuje" na Parku mladeži protiv ekipe Splita.

14/3/2024 - 11:43 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / hajduk.hr