Mobile menu
Hajdučice krenule s pripremama za novu sezonu: Ekipa u prvu ligu ulazi jača za pet novih igračica

Hajdučice krenule s pripremama za novu sezonu: Ekipa u prvu ligu ulazi jača za pet novih igračica

 
8/8/2022 - 17:51 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Pet novih igračica pojačalo redove ŽNK HajdukPet novih igračica pojačalo redove ŽNK HajdukPet novih igračica pojačalo redove ŽNK HajdukPet novih igračica pojačalo redove ŽNK HajdukPet novih igračica pojačalo redove ŽNK HajdukPet novih igračica pojačalo redove ŽNK Hajduk
Pet novih igračica pojačalo redove ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk predstavio je svojih pet pojačanja za predstojeću sezonu u kojoj će se natjecati u 1. HNLŽ. 

Bijeli dres u sljedećoj sezoni nosit će 24-godišnja stoperica Andrea Grebenar, koja je stigla iz redova Splita. Grebenar je reprezentativka Bosne i Hercegovine. Janja Čanjevac (21) u prošloj sezoni nosila je dres prvaka Slovenije, Pomurja iz Beltinaca, a standardna je reprezentativka Hrvatske. 

Iz redova Širokog Brijega u Poljud je stigla 23-godišnja reprezentativka BiH Branka Bagarić, koja će svoje mjesto u ekipi tražiti u veznom redu. Vratarski dio pojačala je Anamarija Prljević, 18-godišnja vratarka, članica U-19 i A reprezentacije Hrvatske. U prošloj sezoni Prljević je bila članica Splita. Laura Vlastelica (17), kapetanica kadetske ekipe Rijeke i standardna prvotimka, igra na poziciji ofenzivnog veznog, a jedna je od najtalentiranijih igračica Hrvatske.

- Tražili smo karakterne cure željne uspjeha, kojima je igranje za Hajduk više od nogometa. S njima smo to i dobili i vjerujem da ćemo biti najugodnije iznenađenje lige, kazala je Matea Bešlić, predsjednica ŽNK Hajduk.

8/8/2022 - 17:51 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr