Mobile menu
Hajdučice efikasne u prijateljskom susretu protiv Neretve

Hajdučice efikasne u prijateljskom susretu protiv Neretve

 
7/8/2024 - 18:45 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Hajduk.hr

ŽNK Hajduk - ŽNK Neretva. 7:0 (4:0)     
Prijateljska utakmica 
Stadion Poljud, Split     
Suci: Večernik (gl.sudac), Ponjarac i Burmaz (pomoćnici)
Strijelkinje:  Grebenar (8, 27), Prskalo (29), Sušak (39), Bakalar (57 - 11 m), Vlastelica (70), Kukavica (90)

HAJDUK: Ristovski, Bukač, Dubravica, Pedić, Sušak, Mišura, Bakalar, Bagarić, Brnić, Prskalo, Grebenar. Još su igrale: 
Jonjić, Vlajčević, Vlastelica, Kukavica, Čikotić, Skopljak.

NERETVA: Števanja, Musulin, Menalo, Bazdan, Lovrinčević, Gabrilo, Sušak, Prkačin, Herceg, Ujdur, Buhač, Čorić-Amaher

Početak utakmice je pripao Hajduku, koji je vršio pritisak na zadnju liniju Neretve, pa smo tako odmah u osmoj minuti vidjeli i prvi pogodak. Kombinacija na lijevoj strani Brnić i Bagarić koje su u nekoliko dodavanja izbacile cijelu obranu Neretve, Bagarić ulazi u šesneasterac i dodaje loptu prema slobodnoj Grebenar, a ona zabija za vodstvo.

U 23. minuti odličnom dubinskom loptom Dubravica pronalazi Sušak koja driblingom izbacuje svoju protivnicu i odličnim ubačajem pronalazi Grebenar. Najbolja strijelkjinja Bijelih glavom gađa donji lijevi kut, ali golmanica Hajduka na posudbi Števanja brani i lopta završava u korneru. Nekoliko minuta poslije opet s lijeve strane napadaju Hajudučice, Bagarić ulazi u sredinu, petom ostavlja loptu za Grebenar koja udarcem sa šesnaest metara pogađa u desni dio mreže. Treći pogodak plod je lijepe akcije Dubravice i Grebenar, koja glavom loptu prosljeđuje do Prskalo, a ona s metra pogađa mrežu. U 39. minuti četvrti pogodak na utakmici postiže Ana Sušak nakon solo akcije. 

Prvi gol u nastavku Bijele su postigle s bijele točke. U 57. minuti Brnić ulazi s lijeve strane u sredinu i driblingom se rješava jedne protivnice, a potom je druga nespretno ruši u kaznenom prostoru i sudac pokazuje na bijelu točku. Kazneni udarac je precizno izvela kapetanica Bakalar i povisila vodstvo na 5:0. U 70. minuti Brnić i Vlajčević sve su pripremile za Vlastelicu koja postiže šesti pogodak. Konačnih 7:0 postavila je u 90. minuti Kukavica na asistenciju Bagarić.

Hajdučice u sljedećoj prijateljskoj utakmici koja se igra u subotu, 10. kolovoza od 19:00h na Poljudu dočekuju Eminu iz Mostara.

7/8/2024 - 18:45 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Hajduk.hr