Mobile menu
Hajdučice dočekuju Agram (VIDEO)

Hajdučice dočekuju Agram (VIDEO)

 
3/11/2023 - 21:51 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Ovog vikenda počinje drugi krug SuperSport 1. HNLŽ, a nogometašice Hajduka otvaraju ga domaćom utakmicom protiv Agrama. Ove dvije ekipe susrele su se na otvaranju prvenstva u Zagrebu, minimalnu pobjedu je tada odnio domaćin. 

Igračice Tamare Benković sada žele uzvratiti, a radi se o ogledu trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na prvenstvenoj ljestvici. Trenerica Bijelih ovako je vidjela dosadašnji dio prvenstva.

- Prvi dio je protekao vrlo dobro, zauzeli smo treću poziciju nakon sedam kola. Mogu biti zadovoljna pojedinim segmentima progresije na kojoj radimo. Kroz analizu utakmica i protivnika utvrdili smo da možemo donositi puno više bodova na Poljud. Čeka nas utakmica protiv Agrama, možemo očekivati puno mirniju utakmicu s naše strane. Nakon utakmice protiv Osijeka dosta smo radili na kontroli posjeda i izgradnji napada. Moramo postati svjesni toga da smo ekipa koja se bori za vrh, težiti diktiranju tempa. Obje ekipe imaju izmjena u sastavu u odnosu na prošli susret, očekuje nas neizvjesna utakmica do samog kraja. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju - rekla je uoči utakmice trenerica Tamara Benković, a početak iste zakazan je za nedjelju od 12:50 sati. 

Cijelu izjavu možete pogledati na HDTV 

3/11/2023 - 21:51 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / hajduk.hr