Mobile menu
Gyurcso: Sretan sam u Hajduku, trenutno igram najbolji nogomet u karijeri

Gyurcso: Sretan sam u Hajduku, trenutno igram najbolji nogomet u karijeri

 
19/4/2018 - 11:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 4:0 (Split, 18/4/2018)"

Adam Gyurcso odigrao je protiv Cibalije još jednu impresivnu utakmicu u kojoj je postigao dva sjajna pogotka čime se prometnuo u prvo ime susreta. Mađar je od dolaska u Klub zabio pet pogodaka kojima je dodao četiri asistencije, a u sedam od osam utakmica koje je počeo od prve minute upisao je pogodak ili asistenciju.

- Mogu slobodno reći da trenutno igram najbolji nogomet u karijeri, nadam se samo da ću zadržati formu, cijelo vrijeme sam vjerovao u sebe i sada mi se ovdje u Hajduku sve vraća. Zaista uživam ovdje, sjajno je raditi s trenerom Željkom Kopićem i ovim momcima te se nadam kako ću i nakon ljeta ostati u Splitu - kazao nam je Gyurcso nakon utakmice s Cibalijom. 

Posebno je bio impresivan pogodak za 1:0 kada je nakon asistencije Marka Futacsa s 15 metara zakucao loptu u mrežu. 

- Nisam odmah osjećao da je to nekakav poseban gol, drukčije gledaš na to dok si na terenu, ali kad sam nakon utakmice pogledao snimku vidio sam da je to bio jako lijep udarac. 

Pred Gyurcsom i suigračima je najveći derbi hrvatskog nogometa, Hajduk u nedjelju dočekuje Dinamo na Poljudu, a Mađar je uvjeren da Bijeli mogu do nove pobjede. 

- Ne želim davati velike izjave, mogu samo obećati navijačima da ćemo dati sve da dobijemo utakmicu. Nikad nisam igrao ovako veliki derbi, imao sam ih dosta u karijeri, ali ne ovako bitan. Svi jedva čekamo tu utakmicu, svi sanjamo pobjedu i dolazak na dva boda. Nadam se da će Poljud biti ispunjen i da će nam navijači dati dodatan vjetar u leđa. U formi smo, igramo dobro, Dinamo trenutno ima veći pritisak od nas i zaista vjerujem da možemo doći do sva tri boda u tom dvoboju - zaključio je Gyurcso. 

19/4/2018 - 11:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr