Mobile menu
Gyurcso: Odigrali smo odličnu utakmicu, očekujem da to pokažemo i protiv Osijeka

Gyurcso: Odigrali smo odličnu utakmicu, očekujem da to pokažemo i protiv Osijeka

 
10/5/2018 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

Prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca Adam Gyurcso načeo je mrežu Istre 1961 čime je navijestio uvjerljivu predstavu Bijelih na Aldo Drosini. Mađar je neobranjivo pogodio gornji desni kut, a bio je to njegov šesti prvenstveni gol od kada je ove zime pojačao redove Hajduka.

- Cijela momčad odigrala je odličnu utakmicu, ali to je minimum onoga što smo mogli napraviti nakon neočekivanog poraza od Rudeša. Od početka smo kontrolirali tijek zbivanja na terenu, u nekim situacijama smo jako dobro reagirali i moramo biti ponosni na svoju izvedbu. Međutim to je samo jedna utakmica i moramo ovako nastaviti već u sljedećoj protiv Osijeka - kazao je Gyurcso.

Pred Bijelima su posljednje dvije prvenstvene utakmice te finale Hrvatskog kupa protiv Dinama u Vinkovcima. 

- Bitno je da idemo korak po korak, uvijek želimo osvojiti tri boda i pobijediti u svakoj utakmici. Trenutno se moramo regenerirati i fokusirati samo na Osijek. 

Adam poziva sve navijače da dođu u nedjelju u što većem broju. Naime, za obaranje rekorda prosječnog broja gledatelja na Poljudu otkad je Hrvatske nogometne lige, a koji datira iz sezone 1998/99, u nedjelju nas na tribinama treba biti barem 8.650.

- Volio bih da dođu u što većem broju i da naprave čudesnu atmosferu kao što je bila u prethodnim utakmicama na Poljudu. Dvoboj protiv Osijeka je vrlo bitan za nas i zato pozivam navijače da nas dođu podržati jer to je posljednji dvoboj ove sezone na Poljudu. Nadam se da ćemo u nedjelju opet svi zajedno slaviti te oboriti rekord broja gledatelja na svom stadionu - zaključio je krilni igrač Bijelih. 

10/5/2018 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr