Mobile menu
Gostovanje u Koprivnici: Bijeli danas od 18 sati igraju protiv Slaven Belupa

Gostovanje u Koprivnici: Bijeli danas od 18 sati igraju protiv Slaven Belupa

 
11/8/2019 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 2:1 (Koprivnica, 11/8/2019)"

Nogometaši Hajduka danas do 18 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u utakmici 4. kola HT Prve lige. Bijeli stižu u goste Slaven Belupu nakon tri uzastopne pobjede, maksimalan učinak je iza momčadi trenera Damira Burića, međutim svi u taboru Bijelih svjesni su kako je pred njima vrlo zahtjevan dvoboj. 

- Vidi se da je momčad željna pomicati granice prema naprijed, dobar tjedan je iza nas i s velikim žarom i nestrpljenjem očekujemo ogled u Koprivnici. Mi smo čvrsto na zemlji, ne letimo, Slaven Belupo imao je težak raspored na početku prvenstva, gledajući njihove utakmice ne možemo reći da nisu zaslužili bod ili više, imali su jako dobre faze protiv svojih suparnika u prva tri kola i trenutačni odraz stanja na tablici nije pravi pokazatelj. Kvalitetna su i dobra momčad, ali mi isto imamo kvalitetu i cilj nam je uvijek isti, a to su tri boda - između ostalog je istaknuo Hajdukov trener Damir Burić na konferenciji za medije uoči utakmice. 

Strateg Bijelih u današnjem susretu sigurno ne može računati na Stanka Jurića i Stipu Vučura, a dodatnu opciju u napadu dobio je kroz Marina Jakoliša koji je ovog tjedna stekao pravo nastupa u HT Prvoj ligi. 

Glavni sudac današnje utakmice je Marko Matoc, a pomagat će mu Bojan Zobenica, Vedran Đurak i Tomislav Bionda

11/8/2019 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr