Mobile menu
Gostovanje u Gradskom vrtu: Hajduk protiv Osijeka danas od 20 sati

Gostovanje u Gradskom vrtu: Hajduk protiv Osijeka danas od 20 sati

 
25/8/2019 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:0 (Osijek, 25/8/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 20 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u utakmici 6. kola HT Prve lige. Bijeli stižu u goste trenutno četvrtoplasiranoj momčadi na ligaškoj ljestvici. Nakon pet odigranih kola hajdukovci imaju četiri upisane pobjede i 12 bodova i drže drugu poziciju u domaćem prvenstvu. Maksimalan fokus cijeli tjedan usmjeren je prema današnjem susretu, igrači Damira Burića žele ponoviti dobru igru iz dosadašnjeg tijeka prvenstva i učiniti sve da ostvare dobar rezultat protiv zahtjevnog protivnika i uvijek neugodnog domaćina.

- Nama je najvažniji naš svakodnevni fokus. Da pokušamo reprizirati dobre stvari iz ogleda s Goricom. Momčad je to u stanju i vidi što može. Čeka nas neugodan i dobar protivnik, ali najvažnije je da mi sprovedemo naše točke, nadam se da smo to u stanju. - između ostalog je istaknuo Hajdukov trener na konferenciji za medije uoči utakmice. 

Hajdukov trener će za sraz u Osijeku opet na raspolaganju imati Stefana Simića koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona dok Marin Jakoliš zbog isključenja u dvoboju sa Slaven Belupom mora odraditi još jednu utakmicu kazne. 

Igor Pajač iz Zeline bit će glavni sudac današnjeg ogleda na stadionu Gradski vrt. Upravo je Pajač dijelio pravdu u posljednjem međusobnom ogledu ovih dvaju suparnika koji se igrao u travnju na Poljudu, a rezultat je bio 0:0. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Vedran Đurak, dok su dopunski suci Ivan Župan i Goran Pečarić.

25/8/2019 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr