Mobile menu
Game, set, match: Predstavljamo Hajdukov set za muškarce

Game, set, match: Predstavljamo Hajdukov set za muškarce

 
4/12/2023 - 15:36 sati
Ostale vijesti

U mjesec darivanja ulazimo bogatiji za još jedan novi proizvod u našem asortimanu, set za muškarce "GAME, SET, MATCH" u jedinstvenoj ambalaži donosi 100% prirodnu kozmetiku koju je za HNK Hajduk razvila tvrtka Spartium iz Splita.

GAME - Mirisi koji definiraju igru prirode

Prvi korak za razvoj ovakvog proizvoda, svakako su mirisi, koji su poput prave partije na terenu: snažni, elegantni i neodoljivi. Prirodni sastojci pružaju vam osvježenje ali i definiciju vašeg stila.

SET - Skrojen za vašu jedinstvenost

Roll-on i kupka s posebnim mirisom koji podsjeća na morsku svježinu s gornjom notom limete i bergamota donosi poseban prirodni miris koji će vas izdvojiti iz mase.

MATCH - Savršen spoj s vašim ritualima

Prirodni sastojci i ugodan miris savršeno se uklapa u vašu rutinu njege, set za muškarce može se savršeno kombinirati s vašim omiljenim preparatima, čineći vašu njegu jednostavnom, ali istovremenom luksuznom.

Tvrtka Spartium iz Splita sa svojim brendom Meštar nudi potpuno prirodnu njegu svakom muškarcu, prate svjetske trendove ali opet čuvaju dalmatinsku tradiciju samog imena, Meštar, titulom kojom se časte muškarci koji su vješti i stručni u onome što rade, iskusni i mudri u svojoj profesiji, prepoznatljivi I poštovani u svakodnevnom životu. 

Hajdukov set za muškarce sadrži gel za tuširanje od 250 ml i deo roll-on od 50 ml. Gel za tuširanje bogate je kremaste pjene te pridonosi hidraciji, kože, osvježenju i relaksaciji. Hajduk deo roll-on posebno je pogodan za osjetljivu kožu. Sadrži potpuno prirodne sastojke, dugotrajnog je mirisa i ne sadrži aluminijeve soli i alkohol. Proizvodi su parfemskog mirisa koji podsjeća na morsku svježinu s gornjom notom limete i bergamota. Proizvodi su pogodni za sve tipove kože. 

Neka vaš mirisni identitet odražava vašu pripadnost i strast prema Bijelima!

Set za muškarce potražite već danas u svim Hajdukovim Fan shopovima: Poljud, Joker, Makarska i Zadar ali i putem web shopa!

4/12/2023 - 15:36 sati
Ostale vijesti