Mobile menu
Franck: Drago mi je što me vole navijači. Volim i ja njih!

Franck: Drago mi je što me vole navijači. Volim i ja njih!

 
10/7/2015 - 09:50 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Sillamae Kalev 6:2 (Dugopolje, 09/07/2015)"

Franck Ohandza bio je oduševljen nakon utakmice u Dugopolju. Zbog pobjede Hajduka u koju je ugradio dva gola, ali i zbog reakcija navijača koji su ga sjajno prihvatili, ispraćen je s ovacijama kad je izlazio s terena. 

"Ovo je pobjeda kojoj smo se svi nadali. Napravili smo dobar posao. Prolaz u 2. pretkolo Europske lige bio je cilj koji su postavili i to smo ostvarili. Sad idemo dalje utakmicu po utakmicu. Presretan sam što sam zabio prve golove za Hajduk", kazao je Ohandza.

Ohandza je bio impresioniran atmosferom na stadionu u Dugopolju...

"Navijači su nam bili velika podrška. Od prve do posljednje minute bili su uz nas. Prekrasno je igrati u takvom ambijentu. Lijep je osjećaj kad navijači s tribina skandiraju tvoje ime. Lako se na to naviknuti. Kažete da me navijači vole. Volim i ja njih!", kazao je Franck.

"Ovu pobjedu ćemo proslaviti, a već u nedjelju nas čeka derbi protiv Dinama na Maksimiru. Sad nam je u fokusu taj derbi. Bit će to teška utakmica, ali ja sam optimističan i vjerujem da ova momčad može napraviti dobre stvari u novoj sezoni", poručio je Kamerunac. 

10/7/2015 - 09:50 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr