Mobile menu
Francesco Tahiraj odradio prvi trening s hajdukovcima

Francesco Tahiraj odradio prvi trening s hajdukovcima

 
14/1/2019 - 12:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Prvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s Bijelima
Prvi trening Francesca Tahiraja s Bijelima

Bijeli su nakon jučerašnje utakmice i pobjede nad Dinamom iz Bukurešta, jutros odradili nešto laganiji, regeneracijski trening. Najprije su igrači Siniše Oreščanina radili u hotelskoj teretani, a zatim su izašli na teren. 

Prvi trening s Bijelima odradio je i novi igrač, Francesco Tahiraj, koji je sinoć iz Splita stigao na pripreme u Belek. Tahiraj se odmah po dolasku upoznao s glavnim trenerom i stručnim stožerom, a zatim je pobliže upoznao i svoje nove suigrače koji su mu poželili ugodnu dobrodošlicu te mnogo sreće i uspjeha u bijelom dresu. 

Dodajmo kako se jutros Bijelima priključio i Bassel Jradi koji je nastupao za Libanon na AFC Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Kako je izgledao Tahirajev prvi trening pogledajte u fotogaleriji Roberta Matića...

14/1/2019 - 12:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr