Mobile menu
Francesco Tahiraj novi je igrač Hajduka!

Francesco Tahiraj novi je igrač Hajduka!

 
12/1/2019 - 16:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / HNK Hajduk
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Francesco Tahiraj novi igrač HajdukaFrancesco Tahiraj novi igrač HajdukaFrancesco Tahiraj novi igrač HajdukaFrancesco Tahiraj novi igrač HajdukaFrancesco Tahiraj novi igrač Hajduka
Francesco Tahiraj novi igrač Hajduka

Francesco Tahiraj prošao je liječničke preglede koje je obavljao od jutros u Splitu, potpisao ugovor s Bijelima do ljeta 2022. godine i već će sutra biti na putu prema Turskoj gdje bi se tijekom večeri trebao priključiti svojim novim suigračima.

- Presretan sam što je transfer konačno realiziran, od početka sam imao samo jednu želju - doći u Hajduk. Veselim se prvom treningu, želim opravdati povjerenje koje mi je pruženo i pokazati zbog čega sam doveden - kazao je odmah nakon potpisa novi ofenzivni igrač Hajduka Tahiraj.

Rođen je 21. rujna 1996. godine u Torinu, igra na krilnim pozicijama ili kao ofenzivni vezni. Prošao je mlađe selekcije Juventusa, a igrao je za Carpi (na posudbi iz Juventusa) pa Torino. Iz Italije je otišao u Sloveniju gdje je bio član Zavrča i Aluminija. Ove je sezone u slovenskoj Prvoj ligi nastupio 18 puta, postigavši devet golova i upisavši četiri asistencije za Aluminij iz Kidričeva.

Francesco je upisao nastupe za U-17 i U-19 reprezentacije Albanije, a ima i talijansko državljanstvo.

U Hajduku će, prema vlastitoj želji, nositi dres s brojem 47.

Dobrodošao Francesco i sretno ti u bijelom dresu!


12/1/2019 - 16:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / HNK Hajduk