Mobile menu
Fotogalerija s Kupa Svetog Duje

Fotogalerija s Kupa Svetog Duje

 
8/5/2010 - 09:10 sati
Akademija
Kup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. DujeKup sv. Duje
Kup sv. Duje

Zanimljive dvije nogometne predstave odgledali smo u polufinalu Kupa Svetog Duje koji se u petak poslijepodne igrao na Poljudu.

Najprije je Dinamo porazio Slaviju (1:0) golom Filipa Leke pet minuta prije kraja. Slavia se predstavila kao dobra, čvrsta momčad. Imali su inicijativu u prvom dijelu, bili za nijansu bolji uz dvije propuštene 100-postotne prigode. No, u nastavku je Dinamo potpuno zagospodario travnjakom. Imali su i Česi svojih (polu)prigoda, no Zagrepčani su pred sam kraj stigli do gola i finala.

Potom su s centra pred 2.000 gledatelja krenuli Lazio i Hajduk. Izvrsnu predstavu smo imali prigodu gledati, ništa ne možemo zamjeriti mladim hajdukovcima osim činjenice da nisu uspjeli iskoristiti šest-sedam stopostotnih prigoda (odličan bio vratar Lazija!), a dvaput im je i sreća okrenula i leđa. Dvaput su pogađali gredu. Lazio je svega u dva navrata zaprijetio hajdukovcima, zabio dva gola...

U nedjelju ujutro u 9.45 sati igrat će za treće mjesto Hajduk i Slavia, a u 11.30 počinje finale, za titulu najbolje momčadi Kupa Svetog Duje borit će se Dinamo i Lazio.

A.B.
Foto: Foto Dalmacija

8/5/2010 - 09:10 sati
Akademija