Mobile menu
Fomitschow uoči Intera: Ne smijemo se opustiti niti jednog trenutka

Fomitschow uoči Intera: Ne smijemo se opustiti niti jednog trenutka

 
13/4/2018 - 17:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 0:3 (Zaprešić, 14/4/2018)"
Trening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u ZaprešićuTrening uoči gostovanja u Zaprešiću
Trening uoči gostovanja u Zaprešiću

Nogometaši Hajduka odradili su jutros posljednji trening uoči polaska na put. Bijeli će, uoči prvenstvenog sraza s Interom koji se igra u Zaprešiću sutra u 19 sati, odsjesti u zagrebačkom hotelu Panorama, svojoj tradicionalnoj destinaciji. Četvrti je ovo međusobni sraz ova dva kluba u ovoj sezoni. Hajdukovci su dva puta uzeli puni plijen, dok je jedan susret okončan neriješenim ishodom. 

- Vrlo važna utakmica u kojoj želimo osvojiti sva tri boda. Moramo 100 posto koncentrirani i fokusirani ući u susret i prezentirati sve ono što radimo na treningu, a rezultat će, uvjeren sam, na kraju ići u našu korist. Ne smijemo se opustiti niti jednog trenutka, od prve do posljednje minute trebamo ''gristi'' za pobjedu - poručio je uoči gostovanja u Zaprešiću lijevi bek Hajduka Andre Fomitschow koji u kontinuitetu pruža dojmljive igre, a iz utakmice u utakmicu potvrđuje svoju dobru formu.

- Zadovoljan sam svojim igrama u posljednje vrijeme, odgovara mi način igre u kojoj su aktivne bočne pozicije. Radim dobro i pun sam samopouzdanja. Naravno, težim prema tome da budem još bolji i da ispunjavam na terenu sve ono što trener zahtijeva od mene. Jedino tako i mogu napredovati. No, najbitnije od svega je da kompletna momčad bude na visokoj razini i da kao kolektiv pružimo maksimum u svakom dvoboju do kraja sezone, a rezultat onda ne bi trebao izostati. - odigrao je Fomitschow ukupno sedam susreta ove polusezone i postao standardizirani član prve postave Bijelih.

13/4/2018 - 17:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr