Mobile menu
Fomitschow: Sretan sam zbog gola, ali najbitnije je da smo prošli dalje

Fomitschow: Sretan sam zbog gola, ali najbitnije je da smo prošli dalje

 
26/10/2017 - 10:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 0:1 (Šibenik - 25/10/2017)"

Igrači Joana Carrilla ostvarili su zacrtani cilj, plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Samo četiri dana poslije zahtjevnog derbija protiv Dinama, Bijeli su pogotkom Andrea Fomitschowa iz slobodnog udarca osigurali svoje mjesto među osam najboljih u borbi za Rabuzinovo sunce.

- Bila je jako teška utakmica protiv izrazito motiviranog protivnika, sretan sam da je s mojim pogotkom riješena u našu korist, ali najbitnije od svega je da smo se plasirali u četvrtfinale Kupa, naročito poslije teškog derbija kojeg smo imali u subotu protiv Dinama. Okrećemo se utakmici u Koprivnici, a kao i svaki put razmišljamo isključivo i jedino o pobjedi. - poručio je poslije susreta strijelac jedinog pogotka na utakmici.

Vratar Karlo Letica nije imao nekog pretjeranog posla i drugi put je u Kup utakmici ostao netaknute mreže...

- Drago mi je što sam sačuvati mrežu istina nisam ni imao previše posla, ali sam se trudio ostati koncentriran do kraja. Bila je borbena utakmica, u odličnoj atmosferi, Šibenčani su nam pružili snažan otpor, ali važno je da smo prošli dalje. 

Prekršaj nakon kojeg je Fomitschow zabio pogodak izborio je Edin Šehić na kojeg je vrlo neoprezno startao Perica Šare i zaradio crveni karton...

- Očekivali smo ovako agresivan Šibenik. Izborio sam taj prekršaj za crveni karton, bio je ružan prekršaj, ali mogao je to i bilo tko drugi, važno je jedino da smo prošli dalje. Možda smo trebali s igračem više dati još koji gol i zatvoriti utakmicu, ali kad se ima u vidu da smo u Šibenik došli tek nekoliko dana nakon derbija s Dinamom, moramo biti zadovoljni odrađenim poslom, zaboraviti ovu utakmicu i fokusirati se na Koprivnicu - govorio je Šehić nakon dvoboja...

26/10/2017 - 10:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr