Mobile menu
Finale Kupa pionira u utorak u Slavonskom Brodu

Finale Kupa pionira u utorak u Slavonskom Brodu

 
20/5/2019 - 11:23 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Pioniri Hajduka u utorak će u Slavonskom Brodu igrati utakmicu finala Kupa. Protivnik Bijelih je Osijek, u dva prvenstvena ogleda Hajduk je bio uspješniji – u Osijeku su Bijeli uvjerljivo pobijedili s 4:1, a nedavni susret na Poljudu završen je bez pogodaka.

Trener Hajduka Marko Sičić na put vodi sve raspoložive snage te ističe kako se momčadi međusobno dobro poznaju.

- Očekuje nas teška utakmica protiv fizički moćnog protivnika. Radi se o finalu Kupa, nakon 70 minuta nema popravnog ispita pa očekujem da moji igrači budu pravi i demonstriraju sve ono što radimo cijele sezone. S Osijekom smo u prvenstvu igrali dvije dijametralno suprotne utakmice. Na domaćem terenu oni su htjeli igrati, postavili su se ofenzivno i u otvorenoj utakmici uvjerljivo smo pobijedili. U Splitu se Osijek ograničio na obranu i nismo ih uspjeli probiti te je utakmica završila bez pogodaka. Znamo svoj cilj i svoj put, pioniri kao i ostale selekcije Akademije igraju prepoznatljiv napadački nogomet. Bit ćemo kompletni, utakmica protiv Rijeke pokazala je našu širinu. Nekoliko igrača smo odmorili, a petorica igrača mlađeg godišta odigrala su vrlo dobru utakmicu.

Utakmica Hajduk – Osijek igra se na stadionu Stanko Vlainić-Dida u Slavonskom Brodu, u utorak u 10.30 sati. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti putem našeg službenog Twitter kanala.

20/5/2019 - 11:23 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr