Mobile menu
Filip Uremović: Pokazali smo karakter, ali imamo još puno za raditi

Filip Uremović: Pokazali smo karakter, ali imamo još puno za raditi

 
11/7/2024 - 10:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2024."

Hajdukova obrana sačuvala je mrežu netaknutom u prijateljskom dvoboju s Fenerbahčeom odigranom u Grazu. Pobijedili su Bijeli u posljednjoj utakmici središnjeg dijela priprema rezultatom 1:0, jedini pogodak postigao je mladi Bruno Durdov, a ovako je susret prokomentirao stoper Filip Uremović

- Prvo poluvrijeme Fenerbahče je izgledao bolje. Igrali su visoki presing na što smo loše odgovorili, a u drugom poluvremenu je bila ravnopravna utakmica. Možda smo mi bili malo bolji u posjedu. Tvrda utakmica. Na kraju hvala Bogu naša pobjeda, pokazali smo karakter i nekakvu igru, ali imamo još puno za raditi. 

Upitan je Uremović da prokomentira mladog Bruna Durdova koji je u posljednje dvije utakmice zabio dva vrlo lijepa pogotka. 

- Dečko je stvarno dobar. Mislim da su mu ovo druge pripreme s prvom momčadi. Pokazuje puno toga, a ima i još puno toga za raditi. Ne treba ga sad uzdizati, ali stvarno su tu ova dva lijepa gola u ova dva dana i zaslužuje čestitke za to. Samo neka ga zdravlje služi i ne znam gdje mu je kraj.

Cijelu njegovu izjavu nakon pobjede protiv Fenerbahčea pogledajte na Hajduk Digital TV. 

11/7/2024 - 10:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr