Mobile menu
Filip Uremović: Neće nas ovaj poraz pokolebati

Filip Uremović: Neće nas ovaj poraz pokolebati

 
29/1/2024 - 10:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Split, 27/1/2024)"

Hajduk je rezultatom 2:1 poražen od Rijeke na Poljudu u utakmici 20. kola SuperSport HNL. Poveli su Bijeli pogotkom Marka Livaje u prvom poluvremenu, međutim Rijeka je u nastavku uspjela preokrenuti i osvojiti sva tri boda. 

Filip Uremović nakon susreta stao je pred predstavnike medija te je dao svoj komentar svoj komentar utakmice u kojoj je Hajduk privremeno izgubio vodeću poziciju na prvenstvenoj tablici. 

- Dobro smo ušli u utakmicu, poveli, a u drugom dijelu iz nekih taktičkih grešaka primili golove, ne dva već tri gola, jer jedan nije priznat. Radili smo na tim stvarima, no obile su nam se o glavu. Rijeka je dva gola iz prekida zabila i prošlu utakmicu. Ali, što je tu je, idemo dalje. Ne treba očajavati nego naučiti lekciju iz ovoga te se okrenuti utakmici s Osijekom - kazao je Uremović pa je odgovorio na pitanje o problemima koje je Rijeka stvarala Hajduku prilikom prekida. 

- Rijeka je tu dobra, pokazali su to u prošlom kolu, a i sada. Nismo duplirali pozicije koje smo morali. Zaboravili smo, međutim to je sastavni dio igre. Moramo nešto iz ovoga naučiti, jer će Osijek probati raditi slično. Moramo se pripremiti što bolje.

Za kraj je optimističnijem tonu najavio nastavak sezone i sljedeću utakmicu. 

- Naučili smo lekciju, neće nas poraz pokolebati. Idemo utakmicu po utakmicu, ima puno još kola do kraja.

Filipovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV.

29/1/2024 - 10:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr