Mobile menu
Filip Bradarić: Preuzimamo maksimalnu odgovornost za sve što se dogodilo

Filip Bradarić: Preuzimamo maksimalnu odgovornost za sve što se dogodilo

 
31/10/2019 - 07:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 2:1 (Velika Gorica, 2/11/2019)"

Nogometaši Hajduka oprostili su se s Kupom u osmini finala natjecanja. Igrači Damira Burića poraženi su od momčadi Gorice rezultatom 2:1. Dominaciju su Bijeli imali u prvom dijelu u kojem su se domaćini uglavnom branili, dok je prvi njihov udarac zatresao mrežu Josipa Posavca...

- Znali smo što nas čeka ovdje, no gleda se samo rezultat, a mi smo izgubili. Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, dominirali svih 45 minuta, no još jednom smo bili bezopasni. U zadnjih 20 metara ne možemo ništa napraviti. Sve to izgleda dobro, a kada treba zabiti gol nema nas - rekao je poslije susreta iskusni veznjak Bijelih Filip Bradarić koji je potom objasnio pad u drugom poluvremenu.

- Nismo ušli kako treba, Gorica nas je malo iznenadila, iako su zabili iz prvog šuta. Nama je poništen prije toga gol, ne znam što nam se dogodilo. U pet minuta se sve okrenulo, situacija je teška i sigurno nije nam lako. Prije svega preuzimamo maksimalnu odgovornost za sve što se dogodilo. U subotu je za nas finale Lige prvaka da pokušamo barem malo isprati gorak okus. - zaključio je Bradarić.

Bijeli će se u subotu susresti ponovno s istim suparnikom na istom travnjaku, ovaj put u dvoboju 14. kola HT Prve lige, a vjerujemo sa znatno drugačijim i pozitivnim ishodom. Početak utakmice je u 17:30 sati.

31/10/2019 - 07:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr