Mobile menu
Europski put se nastavlja: Hajduk protiv Brøndbyja večeras od 20 sati

Europski put se nastavlja: Hajduk protiv Brøndbyja večeras od 20 sati

 
27/7/2017 - 08:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Brøndby - Hajduk 0:0 (Brøndby, 27/7/2017)"

Put u europskom natjecanju hajdukovci nastavljaju večeras u danskom Brøndbyju gdje će protiv istoimenog domaćina igrati prvi susret 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. Igrači Joana Carrilla u prošloj su rundi izbacili bugarski Levski. Bijeli su impresivnom igrom, s velikim brojem kreiranih prilika, slavili u oba ogleda (1:0 i 2:1)

Odradili su Carrillovi igrači sinoć i posljednji trening na Brøndby Stadiumu uoči današnjeg ogleda. puni samopouzdanja i vjere da u prvih 90 minuta ostvare što bolji rezultat pred uzvrat koji je na rasporedu za sedam dana. Hajdukov trener u potpunosti respektira dansku momčad, desetorostrukog prvaka svoje države, ali vjeruje da će njegovi igrači kroz 180 minuta izaći kao pobjednici.

Hajdukovce će pratiti i vjerni navijači koji pristižu iz Hrvatske, ali i ostalih europskih zemalja tako da bučna podrška Carrillovoj momčadi, kao i svaki put, neće izostati. Domaćini su navijačima Bijelih osigurali 1.400 ulaznica na stadionu kapaciteta 28.000 gledatelja, a tijekom dva dana splitskog dijela prodaje u Fan shopu na Poljudu prodano ih je 396.

UEFA je za susret protiv momčadi iz Danske za glavnog suca delegirala Škota Kevina ClancyjaPomagat će mu sunarodnjaci Graeme Stewart te Jordan Stokoe. Četvrti sudac Nicolas Walsh također dolazi iz Škotske, dok je delegat susreta Irac Peadar Ryan.

Sva događanja iz Danske pratite putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

27/7/2017 - 08:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr