Mobile menu
Europska liga: Hajduk protiv Levskog ide po prolaz dalje

Europska liga: Hajduk protiv Levskog ide po prolaz dalje

 
20/7/2017 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Levski - Hajduk 1:0 (2. pretkolo Europske lige)"

Igrači Joana Carrilla spremni i motivirani dočekuju večerašnji uzvrat 2. pretkola Europske lige. Bijeli su u Sofiju na uzvrat protiv domaćina Levskog doputovali s prednošću od 1:0, a utakmica se na Vivacom Areni - Georgi Asparuhov stadionu igra pred praznim tribinama.

Odradili su hajdukovci sinoć i posljednji trening, dobrog raspoloženja i atmosfere ne nedostaje, kao i svo ovo vrijeme, a igrači su uvjereni u prolazak u daljnju fazu natjecanja. Optimist je i trener Carrillo, kao i strijelac jedinog gola u prvom ogledu odigranom u Dugopolju, Marko Futacs koji su jučer pred brojnim novinarima u Sofiji održali konferenciju za medije.

Obojica respektiraju protivnika Bijelih, ali pobjeda i plasman u iduće pretkolo jedino je na što se pripremaju, zajedno sa stručnim stožerom i svih 20 igrača koji su doputovali u bugarsku prijestolnicu.

Početak susreta je u 19 sati po hrvatskom (20 po lokalnom) vremenu, a UEFA je za glavnog suca delegirala Alija Palabiyika iz Turske. Pomagat će mu sunarodnjaci Cem Satman i Serkan Cimen. Četvrti sudac je Baris Simsek, također iz Turske, dok je delegat susreta Petr Fousek iz Češke.

Sva događanja iz Sofije pratite putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

20/7/2017 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr