Mobile menu
Europska liga: Hajduk protiv Iasija na Poljudu od 20:30 sati

Europska liga: Hajduk protiv Iasija na Poljudu od 20:30 sati

 
21/7/2016 - 08:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Iasi 2:1 (Split, 21/7/2016)"

Hajduk večeras od 20:30 sati protiv rumunjskog Iasija igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige. Rezultat prvog dvoboja odigranog na stadionu Emil Alexandrescu u Iasiju bio je 2:2. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na našem službenom Twitter profilu.

Trener Marijan Pušnik u današnjoj prvoj službenoj utakmici na Poljudu u ovoj sezoni očekuje samo jedno: ''Pun stadion i pobjedu''. Za dvoboj s Rumunjima nažalost neće biti kapetana Lovre Kalinića koji još nije u potpunosti spreman, ali u odnosu na prvu utakmicu vraća se Tino Sušić, najbolji igrač MAXtv Prve lige u protekloj sezoni. 

Sigurno će uzvrat protiv Iasija propustiti Marko Futacs i Josip Bašić koji su u procesu rehabilitacije, dok lakše ozljede imaju Frane Vojković i Anthony Kalik. Ni oni neće konkurirati u današnjem dvoboju.

Uzvratnu utakmicu protiv Iasija sudit će Francuz Frank Schneider, a pomagat će mu sunarodnjaci Philippe Jeanne i Djemel Zitouni. Četvrti sudac je Olivier Thual, također iz Francuske.

Ulaznice su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete potražiti OVDJE . Godišnje ulaznice za ovaj dvoboj - VRIJEDE. Više o pretplatama možete pronaći na: http://hajduk.hr/pretplate

21/7/2016 - 08:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr