Mobile menu

48.824

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Emir Sahiti produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine!

Emir Sahiti produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine!

 
8/12/2022 - 17:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Hajduk i gotovo - Učlani se!

Emir Sahiti produžio je danas ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine. Dvadesetčetverogodišnji krilni igrač je na Poljud stigao početkom 2018. godine. Nakon što je bio član nekadašnje druge momčadi Bijelih, Emir je u sezoni 2020/2021 igrao na posudbi u Šibeniku gdje je zabio sedam zgoditaka. U posljednje dvije sezone neizostavni je član prve momčadi u kojima je upisao čak 60 nastupa (od ukupno 64 u bijelom dresu) uz 11 postignutih kojima je pridodao i 10 asistencija, a važnu ulogu imao je i u osvajanju SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u sezoni 2021/22. Svakako valja istaknuti njegovu srčanost i nevjerojatnu energiju te mogućnost igranja različitih pozicija na travnjaku. 

- Emir je po povratku s posudbe na početku prošle sezone dobio priliku u našoj prvoj momčadi te je istu od starta sjajno iskoristio. Uz pokazanu igračku kvalitetu, volju, htijenje te jako pozitivan karakter na terenu i van njega postao je neizostavan član prvih 11. U prilog tome ide činjenica da je u tih godinu i pol dana odigrao 60 službenih utakmica, a ostvario je i debi za A reprezentaciju Kosova. Sve upravo navedeno pokazatelj je da je produženi ugovor Emiru zaslužena nagrada za sve ostvareno u proteklom razdoblju. - poručio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius o Hajdukovom krilnom igraču. 

- Osjećaj je super jer sam ovdje pet godina, praktički se osjećam kao doma. Svakodnevno rastem kao igrač, ovdje ima puno igrača s iskustvom od kojih mogu naučiti, nadam se da ću nastaviti s još boljim igrama kako bi pokazao svoj kvalitetu uz iskazani trud na terenu. Nastavit ću svaki trening i svaku utakmicu davati sve od sebe radi podrške ovih navijača koji nas dolaze bodriti u ovolikom broju. - rekao je Emir Sahiti prilikom potpisa novog ugovora. 

Emire, čestitamo i želimo ti još mnogo dobrih nastupa i proslava u Hajdukovom dresu!

8/12/2022 - 17:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr