Mobile menu
Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima do ljeta 2025. godine!

Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima do ljeta 2025. godine!

 
23/6/2021 - 15:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima!Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima!Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima!
Emir Sahiti produžio ugovor s Bijelima!

Emir Sahiti produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine, 22-godišnji krilni napadač novi četverogodišnji ugovor potpisao je uoči polaska prve momčadi na pripreme u Sloveniju. 

Sahiti je na Poljud stigao početkom 2018. godine te je bio redovni član nekadašnje druge momčadi Bijelih. Upisao je i četiri službena nastupa za prvu momčad, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u Šibeniku gdje je upisao 33 službena nastupa u kojima je postigao sedam golova uz dvije asistencije. 

- Dobar osjećaj je vratiti se opet doma u Hajduk. Sto posto sam motiviran i nadam se da ću pomoći momčadi, jako sam sretan. Godinu dana posudbe u Šibeniku je bilo zaista dobro za mene, odigrao sam puno utakmica i vratio se u formu - istaknuo je Sahiti nakon potpisa ugovora. 

- Radi se o igraču koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Šibeniku gdje je pokazao veliki napredak na tehničkom, taktičkom, kondicijskom i psihološkom planu. Sazrio je kao igrač i nema sumnje da će predstavljati pojačanje u napadačkom segmentu naše igre. Može igrati obje krilne pozicije te kao ofenzivni vezni, a posebno se ističe po broju uspješnih driblinga na utakmicama. Uz to njegov mentalitet, želja za napretkom i natjecateljski duh su samo dodatne vrline koje vrijedi istaknuti - kazao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius o Sahitiju. 

Emire, čestitamo i želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

23/6/2021 - 15:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr