Mobile menu
Dvojac perspektivnih vratara: Sentić i Silić potpisali ugovore s Hajdukom!

Dvojac perspektivnih vratara: Sentić i Silić potpisali ugovore s Hajdukom!

 
30/3/2021 - 15:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sentić i Silić potpisali ugovore s HajdukomSentić i Silić potpisali ugovore s HajdukomSentić i Silić potpisali ugovore s HajdukomSentić i Silić potpisali ugovore s Hajdukom
Sentić i Silić potpisali ugovore s Hajdukom

Dvojac perspektivnih vratara, Karlo Sentić i Toni Silić, danas su stavili potpis na dugoročne ugovore s Hajdukom, čime je Klub nastavio započetu strategiju ulaganja u budućnost osiguravanjem što dužeg ostanka najperspektivnijih igrača iz vlastite Akademije na Poljudu. 

Devetnaestogodišnji Sentić produžio je vjernost Bijelima do 2026. godine, a 16-godišnji Silić potpisao je ugovor do 2024. godine. 

- Riječ je o dva moderna, talentirana vratara, koje krasi dobra igra nogom, refleks i samo razumijevanje igre. Karlo svakodnevno trenira s prvom momčadi, svoj potencijal je pokazao braneći za Hajduk II. Ima izražene liderske osobine i snažan karakter. Toni brani za juniore iako je kadet, radi se o jednom od najtalentiranijih vratara u svojoj kategoriji. Nastavi li se ovako razvijati ne sumnjam da ga čeka svijetla budućnost. Za njihov razvoj posebno želim istaknuti zasluge svojih kolega koji su s njima radili proteklih godina u Hajdukovoj Akademiji - kazao nam je trener vratara prve momčadi Hrvoje Sunara

Sentić je prvi vratar Hajdukove druge momčadi, dok Silić brani za juniorsku ekipu te obojica povremeno participiraju treninzima prve momčadi. 

- Prije samo godinu dana potpisao sam ugovor s Hajdukom što je za mene u tom trenutku predstavljalo najveće priznanje i poticaj za daljnje dokazivanje te još predaniji rad. Zahvaljujem Klubu što je ovim produženjem ugovora još jednom pokazao koliko računa na mene. Zaista sam sretan i još jednom mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da jednog dana zaslužim postati vratar prve momčadi i vratim ukazano povjerenje - kazao je Sentić nakon produženja ugovora. 

- Za mene je ovo jedan od najsretnijih dana u životu, hvala Hajduku, svim trenerima s kojima sam radio i mojim suigračima. Svi oni su pomogli da pokažem svoj talent u dosadašnjem dijelu karijere i postanem bolji vratar. Svjestan sam da moram još puno raditi na sebi, učiti od svojih trenera i napredovati kako bih jednog dana ispunio očekivanja. Veliku priliku za to dobio sam promocijom u juniorsku momčad i još jednom zahvaljujem Klubu na tome - istaknuo je 16-godišnji Silić. 

Karlo i Toni, čestitamo vam i želimo vam puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

30/3/2021 - 15:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr