Mobile menu
Drugi put protiv Újpesta, premijerno kontra bjeloruskog Šahtjora

Drugi put protiv Újpesta, premijerno kontra bjeloruskog Šahtjora

 
23/1/2019 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk / ujpestfc.hu
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."

Još su dva dana priprema pred Bijelima, u četvrtak i petak rezervirani su tereni i suparnici za posljednje dvije utakmice u Beleku ove zime, pa već u subotu slijede im tri leta do povratak na Poljud. Iz Antalyje preko Istanbula i Zagreba, do Splita. Tradicionalno već.

U četvrtak će Bijeli odigrati četvrtu pripremnu utakmicu, idući sparing-partner bit će im mađarski Újpest FC. Ovi će se suparnici susresti drugi put u povijesti. I to drugi put u ne tako puno vremena, taj jedini susret odigran je tijekom ljetnih priprema 2016. godine kad je tadašnji trener Bijelih Marijan Pušnik hajdukovce vodio u Austriju (pa potom u Sloveniju). Pobjednika nije bilo, završeno je 1:1, a jedini strijelac za Hajduk bio je Tino Sušić. U momčadi su tada bili i neki igrači koji su sada s trenerom Sinišom Oreščaninom: Josip Bašić, Josip Juranović (zbog ozljede u četvrtak neće konkurirati), Ardian Ismajli, Anthony Kalik i Fran Tudor.


19. lipnja 2016.
Prijateljska utakmica
ÚJPEST - HAJDUK 1:1
Steyr - Igralište Vorwaerts-Steyra. Gledatelja oko 500. Sudac Almir Baručić (Linz, Austrija).
Strijelci: Angelov (20’); Sušić (81')
ÚJPEST: Balajcza, Nagy T., Diarra, Kecskés, Mohl, Szankovics, Bardhi, Balázs B., Pávkovics, Andrics, Angelov. Još su igrali Banai, Knap, Windecker, Virag, Szucs, G. Nagy, Gere, Lazok, Fek, Toth.
HAJDUK: Stipica (od 46. Grbić), J. Bašić (od 46. Juranović), Nižić (od 46. Bilyi), Šimić (od 19. Vrljičak), Ismajli (od 46. Milić), T. Bašić (od 46. Sušić), Kalik (od 46. Jefferson), Mujan (od 46. F. Vojković), Kožulj (od 46. Vlašić), Radčenko (od 46. Tudor), Maganjić (od 46. Mastelić).
Trener: Marijan Pušnik

U petak će Hajduk odigrati i petu prijateljsku utakmicu ovog siječnja u Beleku. Suparnik Bijelima bit će bjeloruski Šahtjor iz Saligorska. Bit će to prvi međusobni ogled u povijesti ovih momčadi. Početak tog dvoboja je u 15 sati po hrvatskom vremenu (17 po lokalnom). 

Zanimljivo sljedeća dva Hajdukova suparnika odigrala su prije četiri dana (19. siječnja) u Beleku međusobni prijateljski susret. Mađari su slavili sa čak 6:2.


Livestream dvoboja Újpest - Hajduk pratite u četvrtak od 14 sati po hrvatskom vremenu (16 po lokalnom) na www.hajduk.hr . Dan kasnije, na www.hajduk.hr bit će i livestream dvoboja Šahtjor Saligorsk - Hajduk.

23/1/2019 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk / ujpestfc.hu