Mobile menu
Drugi ispit u Austriji: Hajduk danas igra s HSV-om

Drugi ispit u Austriji: Hajduk danas igra s HSV-om

 
29/6/2022 - 08:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2022."

Pred nogometašima Hajduka drugi je ispit na središnjem dijelu priprema u Austriji. Danas s početkom u 17.30 sati momčad trenera Valdasa Dambrauskasa igra protiv HSV-a, kluba bogate povijesti koji se trenutno natječe u drugom razredu njemačkog nogometa i za kojeg nastupa donedavni standardni Hajdukov branič Mario Vušković

- Čudna je ovo utakmica za mene jer igram protiv svog kluba, ali s druge strane sam jako uzbuđen. Obje ekipe gaje napadački nogomet i siguran sam da nas čeka kvalitetan susret - kazao je Mario u najavi ovog susreta. 

HSV se nalazi na početku priprema za novu sezonu, Hajduk je negdje ne sredini, odigrali su Bijeli već jednu utakmicu u Austriji i poraženi su rezultatom 2:0 od aktualnog rumunjskog prvaka Cluja. Isprobavao je trener Dambrauskas u tom susretu dvije različite momčadi, spoj mladih i iskusnih, u svakom poluvremenu, a vidjet ćemo za kakav će se sastav odlučiti danas.

Utakmicu je najavio i Josip Elez.

- To je vrlo dobar test za nas. Oni su momčad koja forsira posjed, tehnički su kvalitetni i fizički i vidjet ćemo dokle smo došli na ovim pripremama. Bit će to dobar pokazatelj - istaknuo je Hajdukov stoper.

Susret Hajduka i HSV-a možete pratiti u izravno prijenosu na Hajduk Digital TV-u  . 

29/6/2022 - 08:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr