Mobile menu
Drugi današnji trening posvećen defenzivi i realizaciji

Drugi današnji trening posvećen defenzivi i realizaciji

 
15/2/2017 - 19:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"
Popodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u PostiramaPopodnevni trening u Postirama
Popodnevni trening u Postirama

Odradili su Bijeli i drugi današnji trening, a treći ukupno u Postirama na Braču, trodnevnoj pripremnoj destinaciji uoči početka proljetnog dijela sezone. 

Trener Joan Carrillo zajedno sa svojim pomoćnicima prvi dio treninga posvetio je uvježbavanju defenzivnog dijela, dok je u posljednjem dijelu naglasak stavljen na realizaciji. 

Radili su Bijeli u visokom ritmu, prvi prvenstveni ogled s RNK Splitom sve je bliži, a momčad je spremna za nove izazove koji ih očekuju u nastavku sezone. 

Kao i svaki put, trening je pratilo mnoštvo publike, a poslije završetka velik dio njih iskoristio je za fotografiranje s igračima, ali i trenerom Carrillom. Podijeljeno je nebrojeno autograma, a hajdukovci su spremno ispunili sve zahtjeve oduševljenih navijača.

Za sutra ujutro planiran je četvrti, ujedno i posljednji trening na igralištu Podježice nakon čega se momčad vraća u Split na završne treninge uoči nastavka sezone.

15/2/2017 - 19:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr