Mobile menu
Drugi dan, treninga dva: Rad i zadovoljstvo nakon ponovnog okupljanja

Drugi dan, treninga dva: Rad i zadovoljstvo nakon ponovnog okupljanja

 
16/6/2022 - 18:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2022."
Drugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na Poljudu
Drugi dan priprema na Poljudu

Hajdukovci su ranojutarnjim testiranjima i treningom na glavnom travnjaku ušli u drugi dan priprema za novu natjecateljsku sezonu koja službeno započinje utakmicom Superkupa protiv Dinama 9. srpnja na Maksimiru. 

Sparno vrijeme ni vrućine uobičajene za ovaj dio godine nisu omele dobro raspoloženje hajdukovaca koji su jedva dočekali početak novog okupljanja. Zajedništvo i pozitivna energija osjete se na svakom koraku, ali prije svega želja i volja svih da što spremniji dočekaju početak nove sezone, odnosno nastavak dobrih igara koji su hajdukovci pokazivali na kraju protekle sezone. 

Igrači Valdasa Dambrauskasa dan su započeli liječničkim i kineziološkim testovima u svrhu detekcije inicijalnog stanja igrača, standardan za ovaj dio priprema. Bazični dio priprema na Poljudu će se odrađivati do nedjelje nakon čega momčad i svi članovi stožera sele u Austriju gdje će uz niz treninga odigrati i četiri pripremne utakmice. 

Prvi trening drugog dana i dobro raspoloženje nisu promakli ni našem službenom fotografu Miru Gabeli

16/6/2022 - 18:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr